herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    02-10-2010
Tegenstander:    Arkel F2
Uitslag:     Thuis Gewonnen 7 - 1

Geplaatst door Thiemen van Es op 02-10-2010

Wedstrijdverslag

F2 neemt revanche op Arkel

Met een dreigende regenbui boven ons hoofd (die gelukkig niet viel) speelden we vandaag tegen Arkel F2. Eerder speelden we in de oefenwedstrijden tegen de F1 van Arkel en verloren we flink. Voor de wedstrijd kon beginnen was er eerst een korte blessure-behandeling voor keeper Thiemen (een bal op de neus in de warming up). Hij zei dat hij expres de bal met zijn neus had gekopt om nog wat tijd te winnen voor onze spelers die te weinig schoenen hadden meegenomen of nog een beetje aan het uitslapen waren. Na de geweldige opsteker van vorige week, we wonnen van de koploper, hadden we voldoende vertrouwen om vanaf de eerste minuut de aanval te zoeken. Er werd goed gecombineerd, het middenveld speelde met grote inzet en ook de verdediging stond als een huis. Dit spel werd dan ook terecht beloond met een voorsprong (doelpunt Nick). Na de openingstreffer bleven we zoeken naar een tweede treffer die ons wat meer marge zou geven. Ook Arkel kwam er af en toe nog gevaarlijk uit, maar de verdediging gaf geen krimp. Echter vanaf het moment dat Milan doorkreeg waar deze week het doel stond was er geen houden meer aan. Met mooie aanvallende combinaties en goede passes uit de verdediging scoorde hij een echte quattrick (4 doelpunten op rij!). Met een 5-0 ruststand op zak werd er in de tweede helft volop geexperimenteerd met onze nieuwe talenten. Het is goed te zien dat ook de jonkies van het team hun plek steeds beter beginnen te vinden (en onthouden). Nick en Sven (met 2 schoenen) wisten het net nog te vinden voordat Arkel iets mocht terug doen. Een tegendoelpunt waar Arkel ook wel een beetje recht op had bepaalde de eindstand op 7-1. Na deze overwinning zijn we gedeeld koploper geworden. Ons doelsaldo is echter iets minder goed, maar met deze inzet en resultaten zijn er nog mooie dingen mogelijk.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Reacties


leuk ezen
door Ricky Van Someren op 06-10-2010  

we waren gewoon weer super benieuwd hoe ons team weer beschreven zou worden Erg leuk om te lezen en te laten lezen Vooral mee doorgaan!!


door Nick van Waardenberg op 02-10-2010  

wat een leuk stukje.
ook de foto's en filmpjes zijn erg leuk.
Wat een creatievelingen onder ons. Super hoor! Ik kan alleen maar zeggen HOU VOL


Verslag
door Arjan Stam op 02-10-2010  

Wat een leuke weergave van deze wedstrijd. Kijk ook even in de album voor de beelden op You Tube.


verslag
door Richard Klijn op 02-10-2010  

een leuk wedstrijdverslag. groetjes Richard

1

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!