herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Wedstrijdverslag

WedstrijddetailsDatum:    30-10-2010
Tegenstander:    GJS F6
Uitslag:     Thuis Gewonnen 12 - 0

Geplaatst door Thiemen van Es op 30-10-2010

Wedstrijdverslag

F2 wint oefenwedstrijd

Omdat de competitie voor onze F2 twee weken na elkaar geen wedstrijd op het programma had, is vandaag een oefenwedstrijd gespeeld tegen GJS F6. De verwachte sterke tegenstander was door een misverstand net een maatje te klein voor onze jongens. Het werd dus geen moeilijke wedstrijd. De aanvallers mochten zich vandaag lekker uitleven op de goede keeper van GJS. Met de rust was het al 6-0 en de eindstand werd 12-0. Er werd de meeste tijd van de wedstrijd goed naar elkaar overgespeeld. Ook werden onze gevaarlijke hoekschoppen nog goed geoefend. Doelpuntenmakers waren vandaag Jens (hattrick), Milan (quattrick) en Nick (fiftrick). Sam, Sven, Arjan, Ricky, Richard en zelfs Thiemen mochten vandaag ook hopen op een doelpunt, maar zoals gezegd de keeper van GJS was best goed. Gerwen we hopen dat je snel weer mee kunt doen.. Volgende week spelen we tegen Kozakken Boys (thuis verloren we met 9-1). Nu gaan we het vast beter doen!!

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter


Reacties


door Richard Klijn op 31-10-2010  

Wat een ontzettend leuk wedstrijdverslag. We hebben weer een wedstrijd gewonnen. Het zal leuk zijn als we volgende week opnieuw winnen.


door Sven de Ruyter op 30-10-2010  

Weer een heel erg leuk stukje ik weet ook niet wat het allemaal betekend maar dat zal nog wel duidelijk worden denk ik.Jullie hebben het heel erg naar jullie zin gehad en dat is alles wat ik er van voetbal weet.
Ik wilde wel nog even toevoegen dat buiten onze bekende mannen de rest ook heel hard gewerkt hebben en ook hard vooruit gaan Ricky maakte bijna een doelpunt maar helaas stond de keeper wederom op de juist plek en Richard schoot ook heel erg goed uit helaas stond er toen iemand van de tegenpartij in de weg maar wie weet de volgende keer
Dus jongens allemaal heel erg goed gedaan en Thiemen top hoor, want je moet er maar gaan staan en dan toch weer op het juiste moment er helemaal bij zijn met je aandacht


door Nick van Waardenberg op 30-10-2010  

Leuk om weer een verslag te lezen. maar ik kan die termen hattrick, quattrick en fiftrick niet hoor! kan iemand mij uitleggen wat daarmee bedoeld wordt. Op naar de volgende wedstrijd, altijd spannend!!

1

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!